vineri, 8 ianuarie 2010

Profetia Cuv. Paisie Aghioratul

Focul care s-a aprins in Balcani se va extinde. Stapanirea ruseasca de astazi se va rasturna si popoarele ortodoxe ale Balcanilor se vor ciocni cu popoarele din Nato, pe terenul Turciei, care va disparea de pe harta. Ciprul va primi o palma vremelnica de la turci. Din aceasta conflagratie generala, insa, se va naste Bizantul. Toate sunt conduse de Logosul divin, nici de americani, nici de evrei. Acestia se impun cateodata, pentru ca Dumnezeu ingaduie, ca sa-i pedepseasca pe ai Sai.

Vechiul Israel, evlaviosii din vechime, evreii, au fost pedepsiti de 7 ori. Si au fost robi timp de 70 de ani la persi. Cand s-a incheiat pedeapsa, acestia au revenit. A fost o pedeapsa, o palma data de Dumnezeu, ca sa se trezeasca. Acesti evrei au fost vechiul Israel.

Astazi, noul Israel suntem noi, si pedeapsa noastra este de 70 de ori cate 7 si nu inseptita, pentru ca noi am avut cunoasterea dumnezeiasca. Robia noastra de 70 de ori cate 7 ( 1453 de la cucerirea Constantinopolului ) concretizata prin Islam, de-abia acum se incheie. Acesta a fost canonul lui Dumnezeu pentru pacatele noastre.

Ceva asemanator s-a intamplat cu poporul rus. Inainte cu 50 de ani m-am intalnit impreuna cu Batranul meu, Iosif Zavoratul, cu un calugar rus, batran de varsta. Ca sa-l intarim despre cele infricosatoare intamplate poporului rus, prin incercarea credinciosilor de catre comunism, am vrut sa-i dam curaj, spunandu-i cuvinte de mangaiere. Aceasta insa a zis: “Nu este nimic, este o pedeapsa care va tine 70 de ani”. “De unde stii?” l-am intrebat. Si raspunsul lui a fost: “In 1917, cand s-a instaurat comunismul, crestinismul a fost scos in afara legii si cel care ucidea crestini era socotit erou. Crestinii au intrat in panica si cei bogati au evadat spre Europa, altii au alergat spre biserici, nadajduind ca Dumnezeu va face minunea sa-i salveze. Intr-o mare biserica, a Sfintilor Apostoli, au intrat aproape 5000 de crestini. Bolsevicii, cand i-au gasit, au pus foc bisericii. Unul dintre crestini n-a murit, ci a reusit sa se urce pe turle, a stat langa o fereastra si a respirat. Deci, acesta mi-a zis ca atunci cand se apropia moartea si oamenii plangeau si strigau, s-au aratat cei 12 Apostoli si le-au spus ca nu pot sa-i ajute, pentru ca Dumnezeu nu ingaduie. ” Este pedeapsa pentru pacatele voastre, care va tine 70 de ani! ” au zis ei.

Acestea ni le-a spus calugarul rus, cu 50 de ani inainte. In perioada care s-a scurs de atunci aproape ca am uitat cuvintele lui. Cand a cazut insa turnul de hartie al “bunastarii rasaritene”, atunci mi-am amintit. Am stat si am numarat si am vazut ca erau exact 70 de ani. Acum si canonul nostru al celor 70 de ani cate 7 se incheie si lucrurile vor reveni. Acum legea duhovniceasca va fi aplicata in diferite chipuri.

Intai de toate, Dumnezeu va pedepsi pe marii vrajmasi ai Ortodoxiei: Islamul si Catolicismul. Acestia care lovesc nemilos Ortodoxia vor fi nimiciti. Chiar si cei care au distrus civilizatia bizantina nu sunt turcii care au cucerit cetatea, ci cruciatii europeni, catolicii, care i-au incurajat pe turci sa distruga Bizantul. Asadar, pe urmasii lor, Dumnezeu ii va aduna acolo inlauntru si vor fi ucisi. Voi sunteti mai tineri, si veti vedea, de vreme ce veti fi in viata.

Acum va fi marea conflagratie, Armaghedonul. Ceea ce s-a pornit acum in Balcani nu se va opri. Ceea ce-l impiedica sa se raspandeasca este stapanirea ruseasca impartita, care sta in coasta americanilor. Insa poporul rus ii va arunca si popoarele crestinesti ale Balcanilor vor reveni. Rusii vor acum sa iasa la Marea Mediterana, acesta va fi imboldul. Insa nu va fi acesta adevarul, ci faptul ca Dumnezeu ii provoaca asemenea instrumentelor Lui. Acestia coborand vor stinge si vor pierde intr-o saptamana vijelia turceasca. Si, cand vor ajunge prietenii Turciei ( adica urmasii cruciatilor ), adica popoarele din NATO, ca s-o salveze, atunci acolo va fi marea conflagratie si vor fi nimiciti.

Ciprul va primi palma de la turci ( pentru ca acum este neatins ), dar va fi vremelnica. Turcia se va stinge, si nu va exista nicio pagina in istoria universala care sa aminteasca faptul ca a existat acest neam osandit.

Imi iubesc mult patria (Grecia- n.n. ) si ma intristez mult ca astazi fiii grecilor se rusineaza sa spuna ca sunt greci. Cuvantul grec nu inseamna rasist. Aceasta trasatura poate fi pusa pe seama oricarui alt neam, in afara de greci. Acum insa nu mai suntem greci, ci romei, bizantini, suntem oameni indumnezeiti. Ne-am inaltat pe culmi. Este pacat faptul ca astazi diavolul a reusit si ne-a inrobit carmuitorii.

Deplang Grecia vremurilor de acum, nu mai are nimic sfant. Ca sa se salveze tara, ar trebui ca toti conducatorii ei, oriunde s-ar gasi, sa fuga in exil, sa plece, pentru ca cei care sunt astazi sunt corupti. In acest timp toate au fost vandute, sionismul international isi aplica astazi programul pus la punct aici vreme de 180 de ani.

Astazi, insa cand toti suntem ingenuncheati si nu mai exista nadejde, Dumnezeul parintilor nostri va interveni pentru sangele si moastele Sfintilor nostri. Sangele grecesc care s-a scurs pentru Ortodoxie, unit astazi, va deveni un rau navalnic care ii va ineca pe canibalii care se numesc astazi “mai-marii lumii”.

Cand a fost dezagregat pentru prima data atomul si s-a construit bomba atomica, l-am auzit pe insusi Eisenhower declarand: “Astazi ne gasim la portile matematicii grecesti!” Si canibalul a spus adevarul! Cat despre situatia din Iugoslavia de dinainte, aceasta este mana Vaticanului, sub “binecuvantarile” Papei, ale “Marelui crestin”.

Masinatiile din spatele tuturor acestora le zamisleste sionismul international, finantatorul international, care se numeste America. Sionistii sunt America, de fapt ea nu exista. Deci, acestia dupa ce primesc mesajele sataniste, le pun inaintea Vaticanului, acesta le preschimba in planuri si in continuare cheama Islamul sa le aplice. Acesta este modul in care functioneaza astazi planurile satanice. Acestia au reusit sa-i inrobeasca pe conducatorii nostri. Nadejdile noastre sunt doar in Dumnezeu, iar voi sa vietuiti crestineste, pentru ca va spun cu mana pe inima, si veti vedea, nu mai avem zile multe. Ceea ce s-a aprins acum in Balcani va continua. Acesta este mobilul prin care Dumnezeu in felul Sau ii va elibera pe crestini si-i va inalta din nou la linia de plutire. Si Bizantul va reveni. Si stiti de ce? Pentru ca popoarele europene se vor reuni la loc. Cine le va dirija? Nimeni! Noi doar sa pastram credinta ortodoxa.

( din volumul Mica Filocalie a Cuviosului Paisie

Aghioritul, Editura Egumenita, 2009 )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu